Logo Shareyourstory

Over Shareyourstory

Shareyourstory is begonnen als onze eigen reissite. We wilden een makkelijk te onderhouden, maar toch uitgebreide website om snel het thuisfront op de hoogte te houden van onze belevenissen.

Al snel bleek dat meer mensen hiernaar op zoek waren, vandaar dat we nu iedereen de mogelijkheid geven om een eigen reissite aan te maken. Nog steeds geldt daarbij dat je site eenvoudig te beheren moet zijn, maar dat je wel écht een eigen site hebt.

Later hebben we steeds meer opties aan je website toegevoegd: we gebruiken Google Earth waarmee je aan kunt geven waar je zit, je kunt je agenda bijhouden, standaard 100 foto's uploaden en meer.

We hopen dat je net zoveel plezier hebt van deze website als wijzelf!

Vragen? ... Shoot!

Zonder jouw tips, aanwijzingen en kritiek zijn we nergens. Heb je een tip waarmee we je site nog beter kunnen maken, ben je toch niet helemaal tevreden of heb je gewoon een vraag? Neem dan zeker even contact met ons op! We helpen je graag verder!

Adverteren

Shareyourstory wordt dagelijks bezocht door duizenden reizigers én thuisblijvers. Deze website is dan ook dé manier om met deze mensen in contact te komen!

Dankzij ons uitgebreide ad-management systeem kun je adverteren op de meest relevante pagina's. Zo kun je bijvoorbeeld adverteren bij websites over bepaalde landen of werelddelen. Onze goede positie in Google helpt je bovendien om je eigen site verder omhoog in de resultatenlijst te kijgen. Meer weten over adverteren op Shareyourstory? Neem even contact met ons op, of bekijk eerst ons factsheet (PDF).

De banners op Shareyourstory worden beheerd door Semilo. Wil je met banners op onze weblogs adverteren, neem dan contact op met Semilo.

Shareyourstory Blog

Bedankt voor je interesse! Met deze blog houden we je op de hoogte van ontwikkelingen op de website.

We zijn er weer!

13 november 2011 - Zoals aangekondigd zijn we er dit weekend even uit geweest, vanwege de verhuizing naar de nieuwe server. Helaas bleek het niet mogelijk de site gedurende de verhuizing in de lucht te houden, waardoor je 2 dagen niets aan je weblog kon doen.

Maar goed nieuws! De verhuizing is gelukt, en je kunt weer aan de slag met je blog! Sorry voor het ongemak.
Bekijk reacties (0)

Dit weekend: groot onderhoud!

19 augustus 2011 - We gaan dit weekend Shareyourstory.nl naar een andere server verhuizen. Daarom is het tijdelijk niet mogelijk om de site te gebruiken. We proberen de tijd dat we offline zijn te beperken.

Sorry voor het ongemak!
Bekijk reacties (0)

Wat is jouw allerbeste foto?

7 mei 2011 - Je maakt op reis waarschijnlijk honderden foto's, maar welke is nou echt de allerbeste?

Binnenkort kun je die met de hele wereld delen, op onze nieuwe website. Kijk op MyBestShot.com om op de hoogte te blijven!
Bekijk reacties (0)

Foto's roteren kan even niet

22 april 2011 - De komende dagen is het even niet mogelijk om je foto's te roteren. We zijn bezig met wat onderhoudswerkzaamheden. Binnen een week is het weer mogelijk om je foto's te roteren.
Bekijk reacties (0)

1 | 2 | 3 | 4


Shareyourstory.nl - Jouw reisweblog © 2017 - Een website van Aseweb