Logo Shareyourstory

Frequently asked questions

Heb je zelf een vraag die hier niet tussenstaat? Neem dan even contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder!

Kan ik op Shareyourstory.nl zelf mijn eigen reisweblog maken?

Dat kan zeker! Het enige dat je hoeft te doen is jezelf registreren, dan kun je beginnen met het beheren van je weblog. Je krijgt ruimte voor verhalen en foto's, zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Wat kost mijn eigen weblog me?

Dat ligt helemaal aan je eigen keuze. We hebben een gratis pakket waarmee je 25foto's en een onbeperkt aantal verhalen kunt plaatsen. Ook krijg je een mailinglist en je profiel.

Kies je voor een betaald pakket, dan heb je meer ruimte voor foto's en een eigen kluis. In die kluis kun je bestanden opslaan die je tijdens je reis misschien nodig zult hebben.

Hoe kan ik mijn weblog beheren?

Onderaan je site vind je de link "Weblog beheren". Volg die link en na het inlogscherm kom je terecht in je eigen Control Panel, waar je alles vindt om je site te onderhouden.

Wat is een mailinglist?

Met een mailinglist houd je mensen nog makkelijker op de hoogte van je belevenissen. Mensen kunnen zich op jouw website aanmelden voor je mailinglist. Als jij een nieuw verhaal op je site plaatst ontvangen zij direct een e-mail waarin ze naar jouw site verwezen worden.

Je kunt er ook voor kiezen om, bijvoorbeeld bij een erg kort verhaal, om de mensen die in je mailinglist staan niet te mailen. Verder hoef je helemaal niets te doen om je mailinglist te gebruiken.

Ik sta ingeschreven voor de mailinglist, maar ik ontvang toch geen e-mail bij een nieuw reisverhaal!

Dat komt waarschijnlijk doordat jouw provider of e-mailporgramma de e-mail als reclame ziet. Vooral Hotmail-gebruikers hebben hier last van. Gelukkig is de oplossing eenvoudig! Zet het adres [email protected] in je Veilige lijst, dan komen alle e-mails van Shareyourstory netjes in je postvak.

Hoeveel foto's kan ik op mijn weblog zetten?

Standaard heb je ruimte voor 25 foto's. Je kunt extra ruimte kopen om zo nog meer foto's online te zetten. Een overzicht van alle mogelijkheden vind je op overzichtspagina.

Kan ik de foto's die ik op mijn site zet direct van mijn camera verwijderen?

Hoe kunnen we je helpen?

Onze helpdesk zit klaar om je te helpen! Heb je vragen, tips, klachten of suggesties? We horen ze graag van je!

Naam
Email
Vraag 
 

Shareyourstory.nl - Jouw reisweblog © 2017 - Een website van Aseweb